over

young entrepreneurs & freedom lovers

Our mission is to support (young) entrepreneurs to create a life they're
in love with.

Onze levensdroom is om zoveel mogelijk ondernemende mensen hun dromen te helpen najagen. We zijn nineties kiddo's, wereldreizigers, grote dromers en zijn niet bang van een uitdaging of twee.

Mochten we een toverstaf hebben hadden we de grootste community van jonge ondernemers in België, waar steun, loyaliteit en kwaliteit aan de basis lag van de relaties onderling.

Ondernemen doe je beter samen. Je pusht elkaar buiten de comfort zone, en steunt onvoorwaardelijk.

Omring jezelf met de meest inspirerende ideëen, mensen en ervaringen. Je bent maar zo sterk als je netwerk. Geloof ons, wij weten wat het is om te zoeken naar je 'tribe', naar de juiste mensen en de beste omgeving om creatief en productief te zijn. We hebben er een paar gevonden, zo'n plekken, en hebben het beste van alles verzameld in onze eigen coworking. Hier komen we thuis, en hopelijk jij ook.

BORA is een duurzame plek, van koffiebonen, tot elektrische laadpalen en zonnepannelen. Ook wordt er een boompje geplant als jij een werkplek boekt bij ons. Zo geef jij automatisch terug aan de planeet.

FINDING INSPIRATION FROM 

Slow mornings, time travelling, all kind of sports, Spotify, local coffee bars and really great chats.

meet & greet

the members

Our members are the blood in our vains, the reason why we wake up every day.

Een positieve, hoog vibrerende community van zowel werknemers als ondernemers. Samen onder één dak. De BORA family werkt flexibel, waar en wanneer ze willen, en houden van een babbel over eender wat, zowel professioneel als persoonlijk.

AT A GLANCE

YOU SHOULD PROBABLY KNOW

01

champagne > beer, every time. just us?

02

we zijn borderline sport-verslaafd. 
Ondernemen is topsport, right!?

03

we're podcast lovers!
are you too?

04

what's better than a lil game of ping pong? Challenge accepted!

we're All about

Quality coffee, time in the boardroom, thinking big, good chats on our podcast, the new way of working, sustainable everything.

NOT ABOUT

Hustle culture, artificial people, artificial plants, long emails, bullsh*t, comparison, band-aid fixes, boring anything.

agree? we're probably a great fit.

let's work together

MAKING 'work'
SEXY AGAIN

Did you miss a place like this in your life? Not anymore. 

CONNECT

elsewhere:

become part of

BORA+

tune in to the

podcast

De podcast voor ondernemers die willen groeien. Praktische tips & insider informatie over hoe wij en andere ondernemers hun business runnen.

Check out our 

INSTA